Online causa limeña workshop

Leer met Mariela een van de meeste authentieke en klassieke voorgerechten uit Peru. Causa limeña is aardappelpuree met een lekkere vulling.  Je kan in de vorm dat je het wil maken en ook prachtig versieren. De causa wordt koud geserveerd. Je kan het eten als voorgerecht, hoofdgerecht of hapje genoemd causatje.

We zullen in een interactive manier de workshop doen met Peruaanse muziek, tips en mooie Peruaanse verhalen.

Wat heb je nodig om causa limeña te maken?

Vooraf krijg je de aardappelpuree causa kit (voor 4 personen) en een e-mail met daarin de boodschappenlijst met de ingrediënten die je nodig hebt voor de vulling.

Wat is de aardappelpuree causa kit?

Dat is de belangrijke basis voor een causa limeña. In de kit krijg je de verse ingrediënten voor 4 personen die je nodig hebt om een heerlijke causa aardappelpuree te maken. Dus krijg je de goede soort van aardappels passend voor de causa aardappelpuree, verse limoenen en onze heerlijke en natuurlijke aji amarillo pasta. 

Wat gaan we doen in de online causa limeña workshop?

De online causa limeña workshops duren maximaal 2 uur.

Het programma:
– We beginnen met een mooi verhaal over de causa limeña en uitleg over het maken van het gerecht.
– Daarna gaan we stap voor stap de causa aardappelpuree maken.
– Dan gaan we de vulling maken.
– Vervolgens maken en versieren we de Peruaanse causa en genieten van dit heerlijke gerecht.

- Tenslotte Last but not least a Quiz! je gaat bewijzen wat je geleerd hebt met een korte quiz. De winnaar krijgt een special verrassing.

Wil je mee doen?

Schrijf je dan in voor één van de causa limeña workshops op via onderstaand formulier. De kosten per workshop zijn € 15,00 incl. aardappelpuree causa kit (voor 4 personen) per deelname/inlog. Verzendkosten en btw zijn niet in de prijs inbegrepen. Amsterdam afhalen mogelijk.

De workshops vinden plaats via Zoom. Hier hoef je geen apart account voor aan te maken. Je ontvangt de link om in te loggen ruim op tijd.

Datums:

Zaterdag 30 januari 10:00 - 12:00 Tonijnsalade causa limeña 

Zaterdag 13 februari 10:00 - 12:00 Kipsalade causa limeña

Zaterdag 27 februari 10:00 - 12:00 Vegan causa limeña

Volg @proefperu via instagram/Facebook of schrijf je in op mijn nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe data.

 

Hasta Pronto!

 

 

Workshop inschrijf formulier: